|
|
Ile za kalendarz? |
Jaka kwote jesteś w stanie zaplacic za kalendarz |
do 10zl |
|
0% |
[ 0 ] |
11-19zł |
|
44% |
[ 12 ] |
20-29zł |
|
40% |
[ 11 ] |
30-39zł |
|
7% |
[ 2 ] |
40-49zł |
|
0% |
[ 0 ] |
powyzej 50zl |
|
7% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 27 |
Wszystkich Głosów: 27 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Małga
coraz mniej [*]

|
Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 17:08
|
|
|
Tigercub napisał/a: | zobacz na Allegro - pełno jest takich ofert |
ooo, nie wiedziałam, nawet tyłka z domu nie muszę ruszać, by mieć mistera i miss miesiąca na ścianie |
_________________ THE TRUTH IS OUT THERE |
|
|
|
 |
d_anek

|
Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 22:34
|
|
|
A ja bym chciała, nawet bardzo!
Bo:
1. Wszystkie koty z KZ są po troszku "moje".
Jestem z nimi wszystkimi emocjonalnie związana.
Już kiedyś o tym pisałam - nie w każdym wątku się odzywam, ale nie oznacza to, że nie śledzę ich historii.
Z kotami z KZ kalendarz bym chciała, nawet bardzo.
Super dać komuś kalendarz i o każdym kocie móc powiedzieć "znam go, jest , znać i móc przytoczyć kilka intymnych szczegółów z codziennego życia.
2. Nie oczekiwałabym super, hiper zdjęć studyjnych, bo chciałabym zdjęcia naszych kotów, a nie po prostu zdjęcia. Pewnie, że są zdjęcia lepsze i gorsze, ale udałoby się wybrać sporo właśnie tych lepszych, ale takich "naszych", "z duszą" - pomyślcie ile mamy zdjęć kopyt różnego autorstwa.
Z całym szacunkiem do umiejętności Ktosi, MartyD - robią piękne zdjęcia studyjne, ale najpiękniejsze zdjęcia robi się własnym kotom i takie zdjęcia chciałabym właśnie w kalendarzu KZ.
Zdjęcia studyje, hmm... bardzo ładne, do kupienia w EMPIKU właśnie
Widzę ogromną różnicę w zdjęciach Martki studyjnych i takich domowych, pamiętacie zdjęcie jak kociątko podgryza brodę Kubie? cudeńko .
Zdjęcia odpowiednich min Jagowej Belli czy Colci Doroty , na widok których wszyscy zrywamy boki - to taki nasz KZ klimat moim zdaniem warty uwiecznienia.
Zdecydowanie jestem ZA
Miałabym nawet pomysł na pewien oryginalny dodatek do zdjęć |
|
 |
ktosia
adminka, zlo konieczne
Ilość kotów: Gigi
|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 21:21
|
|
|
Cytat: | Forma zbierania zdjec w formie glosowania i plebiscytu na najlepsza foty miesiaca jest wręcz podniecająca i dodaje nutke rywalizacji. |
No nie jest forum tego typu
I szczerze odradzam, bo nie wypali.
Prosze bardzo- droga wolna
Nikt tu niczego nikomu nie zabrania
Ankiete moze zrobic kazdy. Podjac konkretne inicjatywe tez.
A czas pokaze co z tego wyjdzie
Cytat: | Nie oczekiwałabym super, hiper zdjęć studyjnych, bo chciałabym zdjęcia naszych kotów, a nie po prostu zdjęcia. Pewnie, że są zdjęcia lepsze i gorsze, ale udałoby się wybrać sporo właśnie tych lepszych, ale takich "naszych", "z duszą" |
Popieram
Takze- wolna droga |
_________________ ... |
|
|
|
 |
|
Nasz banner: 
Popieramy:  | |
|