Kolory (?) |
Autor |
Wiadomość |
olivia
Rexcelencja

Ilość kotów: kilka
|
Wysłany: Śro 25 Kwi, 2012 09:01
|
|
|
Marcepan napisał/a: |
z tego, co pamiętam, w pręgowaniu.
hodowczyni Elmo mówiła, że program nie przyjmuje wersji: pręgowanie po solidach.
całkiem słusznie, chyba że ta gładkość to biel, bo wtedy wiadomo, że może być.
zdaje się, że Inka też miała ten kłopot. | No to faktycznie powinno się to poprawić.
Jak to zycie programy komputerowe weryfikuje
Elmo jest 09 na 100% |

Gdyby koty umiały mówić, kłamałyby jak z nut. |
|
|
|
 |
iza cylwik

Ilość kotów: 4
|
Wysłany: Śro 25 Kwi, 2012 09:26
|
|
|
No to raczej czas zabrać się za zmiany
Dzięki raz jeszcze |
|
|
|
 |
Inka

Ilość kotów: zmienna
|
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 00:35
|
|
|
Witam Napisałam z prośbą o poprawę koloru Xsanthusa (brata Elmo) , tez na w rodowodzie n(n0924) , mam nadzieje ze zmienia , bo u rexów za dużo w rodowodach błędnie określonych kolorów .
Rodowód chłopaków https://ssl.felispolonia.eu/rodowod.php?id=104869 .Ich mamusia pod białym z pewnością jest n0921 lub 092133. |
_________________ Najlepszym psem jest kot , a najlepszym kotem jest rex ... devon rex
 |
Ostatnio zmieniony przez Inka Sob 28 Kwi, 2012 20:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Inka

Ilość kotów: zmienna
|
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 00:46
|
|
|
Ave napisał/a: |
Ale ten kot już ma zapis w nawiasie więc wystawa i ustalenie koloru nic nie zmieni
Jeśli jednak może być tak jak pisze Marcepan to trzeba rozszerzyć możliwości programu bo to on ogranicza ta sytuacje , napisz więc do Ireny |
Myślę że trzeba zmienić coś w programie . Ostatnio sprawdzałam rodowody moich kotów i jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam zmieniony w rodowodzie kolor Mozambina's Adam .Kocur jest DRXb i będąc kotem zarejestrowanym w FP nawet zrobił EC (jako kocur solid czekoladowy), no a w rodowodzie teraz jest DRXn(b)
https://ssl.felispolonia.eu/rodowod.php?id=40545 |
_________________ Najlepszym psem jest kot , a najlepszym kotem jest rex ... devon rex
 |
|
|
|
 |
|