|
|
2 kocurki szukają domu |
Autor |
Wiadomość |
AlicjaWalasek
Ilość kotów: 3
|
Wysłany: Pon 15 Paź, 2012 10:41 2 kocurki szukają domu
|
|
|
Witam wszystkich,
kotka mojej siostry urodziła trzy małe szkraby, teraz mają po 5 tygodni, a od 3 tyg je karmie, masuje itp bo kotka je odrzuciła. Niestety w domu zostaje tylko do 25 października i do tego czasu chciałabym znaleźć maluchom dom, kotka jest już zarezerwowana, do oddania zostały mi dwa kocurki. Kotki są bardzo kochane i lubią towarzystwo ludzi, znajdują się w pobliżu Kwidzyna, ale jest możliwość dowozu kota, ponieważ mieszkałm w Warszawie, również tam moge zawieść kota Mail a_walasek@o2.pl |
|
|
|
 |
olivia
Rexcelencja

Ilość kotów: kilka
|
Wysłany: Pon 15 Paź, 2012 11:10 Re: 2 kocurki szukają domu
|
|
|
AlicjaWalasek napisał/a: | Witam wszystkich,
kotka mojej siostry urodziła trzy małe szkraby, teraz mają po 5 tygodni, a od 3 tyg je karmie, masuje itp bo kotka je odrzuciła. Niestety w domu zostaje tylko do 25 października i do tego czasu chciałabym znaleźć maluchom dom, kotka jest już zarezerwowana, do oddania zostały mi dwa kocurki. Kotki są bardzo kochane i lubią towarzystwo ludzi, znajdują się w pobliżu Kwidzyna, ale jest możliwość dowozu kota, ponieważ mieszkałm w Warszawie, również tam moge zawieść kota Mail a_walasek@o2.pl | Wykastrujcie kotkę to nie będzie problemu z domami dla kociąt.... |

Gdyby koty umiały mówić, kłamałyby jak z nut. |
|
|
|
 |
|
Nasz banner: 
Popieramy:  | |
|